background image

ПГ "Найден Геров"

информация за училището

Начало » ДЗИ » Отново втори в цялата област по успех!

Нашите ученици за поредна година защитиха името и честта на гимназията и доказаха, че в това училище зад високите оценки стои не въздух под налягане, а солидни знания, които могат да бъдат обективно доказани. При тазгодишните резултати от матурите на 12-ти клас гимназията е отново на второ място в класацията на училищата от областта, изпреварвайки дори ПМГ „Св.Климент Охридски“ – гр.Монтана. Поздравления за учениците и учителите в нашето училище за заслужения успех!

През всичките години, откакто водим статистика за резултатите от матурите след 12 клас, профилирана гимназия „Найден Геров“ неизменно е на първо място в ломска община и е винаги в челната тройка на училищата в областната класация, със значителна преднина пред останалите ломски училища. Какво по-добро доказателство за солидност и качество на образованието в едно училище?

Ако искате и вие да станете част от този успешен екип, разгледайте страницата ни за приема тази година и актуалните профили, включени в тазгодишния прием. Например всеизвестно е огромното търсене за софтуерни специалисти и големите заплати, които се дават в този сектор не само в чужбина, а и у нас – вече ще можете да се подготвите за тази професия и при нас. Другите профилите, които предлагаме, също ще ви дадат ценни знания и солидна подготовка за специалности, за които има голямо търсене и приложимост не само в национален, но и в международен мащаб. Доказват го и множеството наши ученици, които продължават обучението си в чужди университети.

От тази година нашите възпитаници имат и още едно предимствомогат да кандидатстват за стипендия за обучение в наши и чужди университети, благодарение на щедрото дарението на наш възпитаник, живял в Америка, за което вероятно сте чули. Това дарение също говори за несъмнените ползи, които е имал той от обучението си тук и доверието, което е изпитвал към гимназията днес.

Фактите говорят сами. Всеки би могъл да се убеди лично в правотата им.

юни 27, 2017